torsdag 2. august 2012

En æra er over...

..og en ny begynner! Dette er nok det siste plagget jeg lager som KUN er sydd på vanlig symaskin! Nå har jeg jo fått de to andre i hus :) Denne gangen ga jeg meg selv ei REAL utfordring; nemlig å sy på glidelås.. Jeg trodde det var vanskelig, og det var forferdelig vanskelig!! Men, smart som jeg er (??), kom jeg på den fantastiske idèen om å ha en applikasjon over "problemområdet".. Og som sagt, så gjort :) Denne ble heeelt grei, men ingen bør se inni! haha :)


Haha! Jeg må le av meg selv :)


FAKTA
Mønster: Jumpsuit fra Ottobre 4/2012, str. 80
Stoff: Grå chiffon fra S&S, rosa jersey med prikker fra Lilofant og rosa ribb fra S&S

Puh! Det blir nok en stund til jeg syr med glidelås igjen :) Men nå skal jeg ned å prøve meg fram på overlocken! Ønsk meg lykke til.. Jeg tror nemlig jeg trenger det ;)

2 kommentarer:

  1. Hehe, ja, den nederste delen er ikke alltid så lett. Men det var jo en flott løsning med applikasjon!!

    Lykke til med overlocken, du kommer til å elske den, og om ikke lenge kommer du ikke til å forstå hvordan du noen gang har klart deg uten ;-) Sånn var det i hvert fall med meg...

    SvarSlett
  2. Det er godt å høre at du sier det! Både den og coverproen har allerede skaffet meg litt hodebry! Men.. Jeg trøster meg med at jeg blir fryktelig god på alt mulig, for jeg har jo lest bruksanvisningene fra perm til perm flere ganger.. hehe :)

    Du er vel dreven? Så da kan det nok vær det kommer et spørsmål eller to i framtida ;)

    SvarSlett