mandag 20. juni 2011

Solo-lue vs Pepsi Max-lue: 1-0

Da var Pepsi Max-lua ferdig også.. Og det ble jo "bare" 90 tråder å feste denne gangen! For å si det sånn.. Jeg tror det blir ei god stund til jeg gidder å legge ut på mønstervandring igjen.. Litt pes med alle de trådene! MEN.. For å forklare overskrifta; jeg ble mer fornøyd med Solo-lua.. Den var liksom mer baggy (kanskje fordi jeg ikke skjønte mønsteret helt.. hehe), og så synes jeg nå allikevel den har litt friskere farger! Men når det gjelder brusen, ligger Pepsi Max fortsatt LAAAANGT foran Soloen :)

Da er det bare å sette igang da...


Tror jeg må skaffe meg et sånn der modellhode,
dette er jo håpløst! hehe:)


Jeg droppa maskestingene rundt Max, kanskje
gidder jeg senere? (Tvilsomt ;))

4 kommentarer:

 1. KJEMPE FIN lue!!! Jeg skal strikke denne i løpet av sommeren selv. Men må det bli så mange tråder å feste da? Må man glippe av hver omgang? Jeg er som du, litt for glad i Pepsi max;) Så jeg elsker denne oppskriften;)

  SvarSlett
 2. Hehe:) Ja, Pepsi Max e det få som slår! Det ble ganske mang tråda å fest her og ja.. Men det e fordi æ kutte tråden for hver omgang. Har nok forbedringspotensiale på å strikk mønster ;) Du får sjå ka du får te, og så må du gjerne fortell mæ hemmeligheten hvis du klare det :)

  SvarSlett
 3. Hvor finner man oppskriften på denne.Hadde vært en genial gave til flere av de jeg kjenner😍

  SvarSlett
 4. Hvor finner jeg denne oppskriften?

  SvarSlett